VELKOMMEN TIL DCH KREDS 2 
_______________________________________________________________________________ 
 
 
Danmarks civile Hundeførerforening er en forening til alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund. Måske skal den bare lære almindelig lydighed – eller du har måske ambitioner om at stille op til konkurrencer i Agility, IPO, Lydighed, Nordisk, Rally eller Sporhundeprøve. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i Danmarks civile Hundeførerforening. Hvis du gerne vil gå til træning med din hund? Så skal du henvende dig i en af DcH’s lokalforeninger, det er her det egentlige hundearbejde foregår. Her går hunden til træning med sin ejer ca. 1 gang om ugen. For de mere konkurrence interesserede afholdes der lokale prøver og konkurrencer.

Lokalforeningen arrangerer også foredrag, fester, gåture m.m. Hunden vil lærer den mest elementære lydighed på begynderholdene , såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som vil styrke samarbejdet mellem hund og fører. Hunde der træner i DcH har den fordel, at de lærer at begå sig socialt blandt mange forskellige racer og blandinger.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med hunden i hverdagen. DcH har et frivilligt korps afHundeadfærdskonsulentersom står til rådighed for alle hundeejere, og de vil gerne hjælpe med alle problemer, store som små. Udover almindelig lydighedstræning tilbyder lokalforeninger også træning i DcH’s konkurrenceprogram og mange steder tilbydes der træning i Agility og Rally.

Enkelte foreninger har endvidere træning i IPO og sporhundeprøver (SPH) og i det nordiske program. DcH råder også over en frivillig Eftersøgningstjenneste. Eftersøgningshundene er special uddannet til at finde tabte ting, så som punge, nøgler, briller, høreapparater m.m.

________________________________________________________________________________________________

NYHEDER

Kredsmester i Kreds 2

??kredsmestre i Bording??
Der var overraskelser og flag da hold- og gode kammerater var til stede ved overrækkelsen af dette års A og E kredsmester pokaler i Bording. Her ses Trine og Eva i front med hele opbakningen i ryggen ??.
???? ????????Stort stort tillykke skal lyde her fra kredsen ????????????
 
_______________________________________________________________________________
 

KORT OVER KREDS 2'S LOKAL FORENINGER
Nyheder

Sponsorer