Klubmodul henter siden
Kursus i foreningsudvikling
Tilmeldingsfrist er overskredet

Fokus på foreningsledelse og foreningsudvikling

Torben Stenstrup fra Foreningsudviklerne er kursusleder og vil med engagement, ledelsesmodeller, eksempler og masser af øvelser give inspiration til udvikling af bestyrelsesarbejdet i lokalforeningen. I efteråret 2019 gennemførte DcH også kurser med Torben, men nu er der nyt stof, og Torben er aktuel med sin nye bog ”Den attraktive forening”, som er en håndbog til foreningsledere. Alle deltagere modtager et eksemplar af bogen.

Kurset bygger på spørgeundersøgelsen i DcH

Primo september har DcH sammen med Foreningsudviklerne gennemført en onlinebaseret spørgeundersøgelse blandt alle lokalforeningsbestyrelser og kredsbestyrelser for at tage temperaturen på udfordringer og muligheder i det lokale arbejde. Vi udsender i efteråret en rapport med svar for hver kreds, og på kurset dykker vi ned i de vigtigste pointer for jeres kreds. Derfor er det vigtigt at 2 fra hver bestyrelse deltager og får udbyttet med hjem til resten af bestyrelsen.

 

Tilmelding og praktiske oplysninger

Kurset foregår hos Vildbjerg sports- og kulturcenter, Sports Alle 6A, 7480 Vildbjerg

Hver lokalforening kan sende to bestyrelsesmedlemmer til kurset og vi fylder gerne op hvis der er ekstra pladser. Send derfor en liste med den/de bestyrelsesmedlemmer som I ønsker med på kurset, så fremt der er plads (på kreds2@dch-danmark.dk)

Før kurset udsendes et deltagerbrev med en huskeliste over ting, deltagerne skal medbringe eller undersøge forud for kurset.

Kurset er gratis takket være sponsoraftalen med Agria Dyreforsikring, der har fokus på at styrke og kapacitetsudvikle DcH’s mange frivillige, og kredsen er vært med mad og lokaler.

Tilmelding foregår via klubmodul og der er frist for sidste tilmelding den 8. januar 2022.

Spørgsmål kan rettes til Lise Damsgaard på kreds2@dch-danmark.dk eller 29918522

 

Tilmeldte
0 /100
Tilmeldingsfrist
08.01.2022
Tidspunkt
29.01.2022 kl. 08.30 - 30.01.2022 kl. 15.00
Sted
Vildbjerg sports- og kulturcenter
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer